Paketresa med buss Hemsedal

Luta dig tillbaka och låt Softresor ta dig bekvämt till Hemsedal. I våra busspaket ingår det bussresa, liftkort och boende inklusive slutstäd. Välkommen ombord!

Samtliga av Softresors paketresor med buss till Hemsedal avgår från Ullevigaraget södra infarten i Göteborg med möjligheten att hämta upp grupper från 20 personer eller fler på önskad plats i Göteborgsområdet innan ordinarie starttid. Vi hämtar även grupper på fler än 20 resande i Kungsbacka vid överenskommelse. Önskas hämtning söder om Kungsbacka tillkommer en extra upphämtningskostnad.

Vi ställer höga krav på bekvämlighet och säkerhet. På bussarna finns våra guider med för att förenkla din resa till Hemsedal. Under bussresan får du information om vad som händer i och utanför backen och får hjälp med incheckningen vid ankomsten till Hemsedal.

Weekendresorna, som avgår torsdag till söndag, har samling senast 13.30 på torsdagen Ullevigaraget södra infarten. Bussen avgår senast 14:00. Därefter kör vi E6:an norrut med möjlighet att efter överenskommelse stiga på enligt tidtabell. Samling 15 minuter innan avresa på övriga stopp.
På vägen gör vi ett matstopp på den norska sidan vid 17:00-tiden. Vi stannar cirka 45 minuter och beräknar att komma upp till första inkvarteringen i Hemsedal vid 22:00-tiden.

Intresserad av att veta mer om våra busspaket till Hemsedal?
Här kan du läsa mer om hur det fungerar att resa med Softresor när du bokat busspaket.

Bokar gör du enkelt på vår hemsida, på [email protected] eller ring oss på 0303-930 85. 

INFÖR DIN RESA MED BUSS TILL HEMSEDAL

BOKNING
Efter bokning sänds ett mail med faktura till huvudbokaren. Huvudbokaren har som ansvar att meddela övriga resenärer på sin bokning viktig information gällande om hur och när betalning ska ske. 

BETALNING 
Dellikviden (om sådan finns) samt slutlikviden betalas i enlighet med bifogad faktura.
Beloppet inbetalas på Bankgiro 5116–5017 märkt med medföljande OCR-nummer som du finner på din faktura. 

Dellikvid, om sådan finns, ska betalas in som klumpsumma. Slutlikviden bör respektive resenär betala var för sig.
De flesta banker erbjuder då ett avbeställningsskydd när du betalar via internetbanken. Detta innebär att om någon skulle få förhinder p.g.a. sjukdom ersätts denna med sin del, samtidigt som övriga resande inte får någon ökad kostnad. Hör efter vad som gäller för din bank. Observera att läkarintyg krävs. 

MINA SIDOR
På hemsidan under ”mina sidor” lägger du eller dina medresenärer in namn, påstigningsort, tillval och avdrag såsom skidhyra, sängkläder, justering av liftkort m.m.  Inloggningsuppgifter finner du i mailet med din bokningsbekräftelse. 

Kontrollera fakturan noga och justera eventuella fel eller ändringar. Det är möjligt och kostnadsfritt att ändra t.ex. namn, påstigningsort samt tillägg/avdrag fram tills 7 dagar innan avresa.

Är du under 18 år måste målsman godkänna resan genom att fylla i intyget som bifogats. Målsmansintyg ska postas eller mailas till Softresor inom 7 dagar efter bokningen är gjord. 

Resor inom Norden/Hemsedal kräver giltig legitimation. Resor till Norge/Hemsedal är ej belagda med moms. 

Observera att om du som resenär är ovaccinerad kan Force majeure ej tillämpas om du nekas inträde vid norska gränsen eller tvingas till karantän. Inte heller kan Softresor stå för kostnad eller återbetalning i detta fall. Naturligtvis hjälper vi på Softresor er med uppdatering angående vilka restriktioner som gäller.

BETALNINGSBEKRÄFTELSE 
När dellikviden och när slutlikviden är oss tillhanda bekräftas detta med ett mail till bokningsansvarig. På ”mina sidor” kan du se betalningsstatus för er bokning.
Ingen biljett behöver visas upp vid bussen utan det räcker att uppge namn till reseledaren vid påstigningen. 

INFÖR AVRESAN
Dagen innan eller samma dag som avresedagen får bokningsansvarig samt de resandes som uppgivit sitt mobilnummer ett SMS med information om påstigningsplats, vilken buss och reseledare ni ska åka med. 

HÅLLPLATSER OCH TIDER 
På fakturan och på ”mina sidor” finner du vilken hållplats och tid ni bokat. 
Kom 30 minuter före avgång till avreseplatsen i Göteborg, så vi hinner packa in all packning i bussen och 15 minuter före avgång till övriga hållplatser. Klicka här för att se tidtabell.

PARKERING 
Våra påstigningsplatser utmed vägen är planerade så att parkering finns i nära anslutning. Se tidtabell för påstigningsplatser eller kontakta kontoret för mer information.

KOLLEKTIVTRAFIK 

PACKNING
Bagage respektive resande får ta med på bussen är av utrymmesskäl begränsat till; 1 normalstor resväska, 1 pjäxbag, 1 skid-/snowboardfodral med 1 par skidor eller 1 snowboard samt 1 handbagage.

Bindningen på snowboarden ska vara nedfälld och ingen annan packning får ligga i fodralet. Tänk på att du själv ansvarar för ditt bagage även under i- och urlastning på resan. Var noga med att du inte tar någon annans packning och märk gärna upp ditt bagage så du lätt känner igen väskan. 

Tänk på att sängkläder och handduk inte alltid ingår i ditt boende om du inte har beställt till detta som tillval. Se boendebeskrivning för ditt boende för att kontrollera vad som ingår.
Observera att enbart en toalettrulle per toalett ingår.

INCHECKNINGSTIDER
Incheckning sker vid ankomst. Vår guide informerar på bussen om nyckelrutiner i Hemsedal.

HÄNDELSER I HEMSEDAL
Alla dagarna 11:00-11:30, utom ankomst- och avresedagen, bjuder Softresor på varm saft och kakor i backen. Första dagen, 11:00, finns det även en skidlärare på plats som det finns möjlighet att åka med.

Någon av de två första kvällarna efter ankomstdagen kommer din reseledare och besöker dig för att se till att allt är till belåtenhet. Då får du även ytterligare information om vad som gäller vid utcheckning och kommande hemresa.

UTCHECKNINGSTIDER 
Utcheckning sker senast 11.00 om inget annat uppges. Nycklarna lämnas till reception i Hemsedal anvisad av guide. Bussen kommer att vara tillgänglig ca 30 minuter för pålastning under morgonen, runt 9:00-9.30.

HEMRESA
Bussen öppnar vanligtvis 14.00, med samling senast 14.30. Avfärd sker så fort bussen är färdigpackad. 

ÖVRIGA FRÅGOR 
Kontakta oss gärna för övriga frågor på [email protected] eller ring oss på 0303-930 85. 

Obs! Exakta tider och plats kommuniceras ut av guide under helgen i Hemsedal.