Restauranger i Hemsedal centrum

Hemsedal centrum bjuder på en stor variation av restauranger – både på dag – och kvällstid.

Hemsedal Cafe
Hemsedal Café ligger i Hemsedal centrum, i botten av Sentrumsløypa. De har en varierad meny med lokala råvaror och god stämning. För den speciella kvällen kan du prova “kleberstein”, där man steker sitt kött på glödheta stenar.

Kontakt
[email protected]
Hemsedal Café

Kroken Bistro & Bar / Kjøkken Kroken
”Två restauranger i en”. Två mysiga restauranger med ett och samma kök. Kjøkkenkroken erbjuder á la carte med vällagade rätter med klassiskt norska rätter, och Kroken Bar & Bistro (f.d. T-Kroken) har fantastiskt goda hamburgare med krispiga pommes frites och en Ben & Jerry shake. Köket jobbar bara med goda öl, lokalt kött och hashtagen #meatthelocals. Kroken Bar & Bistro finns också uppe på Skigaarden.
Kontakt
+47 32 05 99 66
[email protected]
kjokkenkroken.no

Elgen Bar
Härlig atmosfär och stämning hittar du på Elgen bar i centrum i Hemsedal. Här serveras lokal öl och hemlagade tacos till fotbollsmatchen. På kvällen ordnar bartendern god stämning och här blandas turister med bybor.
Kontakt
+47 462 11 145
[email protected]
Hemsida

Tapas Club
I Champagnerians gamla lokaler öppnar nu Tapas Club! Som namnet säger är det fortfarande tapas, med ett tema av Medelhavet. Här hittar du smaker från Marocko till Portugal, med egna signaturrätter och drinkar. De vill skapa en stämning som gör att man känner sig lika bekväm med att äta själv som med nära och kära.
Kontakt
+47 32 06 70 07
[email protected]
Hemsida

Arti Café
Arti Kafe ligger i Rampa köpcentrum mitt i Hemsdal centrum. Här serveras hemlagad lunch, varma och kalla rätter samt dagens soppa. Kaféet lägger stor vikt vid att använda lokala råvaror. Är du allergiker eller vegetarian finns det alltid alternativ för dig här.
Kontakt
+47 99 69 64 60
[email protected]
Hemsida

Elmas Café
Café och lanthandel med ekologiska matvaror, drycker, lokala specialiteter och fairtrade-produkter.
Lunch och dagens soppa finns varje dag.
Kontakt
+47 97 89 94 14
[email protected]
Hemsida

Peppes Pizza
Ligger i Hemsedal centrum. Trevlig och avslappnad atmosfär. Stor spännande meny, ett bra utbud av sallader och smårätter och en unik pizzameny. Lekrum för barnen med video och allehanda kritor och ritpennor.
Kontakt
Peppes Pizza + 47 32 05 95 57
Take away: + 47 22 22 55 55

Hemsedal Burger
Nattmatstället i Hemsedal. Öppet till 04.00 fredagar och lördagar. På menyn finns det Hamburgare, pommes frites, ägg och bacon osv. Ligger vid Shell bensinstation i Hemsedal Centrum.
Kontakt
+47 32 06 06 50
[email protected]