Ring oss: 0303–960 85

Parker & arenor

Hemsedal jobbar kontinuerligt med utveckling av park- och arenautbudet för att kunna erbjuda dig varierande erbjudanden av spännande utmaningar i backen.

Informationen uppdaterades den 26 september, 2019


 

I Hemsedals parker och arenor hittar du hopp, rails, boxar och andra utmaningar för alla nivåer. Respektera och följ de särskilda regler som gäller för dessa områden och följ alltid skyltar och anvisningar.

 

 

Cross Arena

Skicrossarena där du får känna på g-krafterna genom häftiga doseringar, gupp och vågor. Samsung Cross Arena har förlängts! Arenan är på 400 meter med hopp, pucklar och doseringar.

Skicrossbanan ligger nedanför Olaheisen och är gjord för att alla ska kunna åka i pisten oavsett nivå.

 

Snow Park red

Parken öppnar i Januari och har en röd och en svart linje. Parken ligger i pist nr 22.

 

 


 

 

SkiStar Snow Park blue

 

 

Park med en blå linje och raillinje som passar för både nybörjare och erfarna. Snow Park blue hittar du som pist 33 på pistkartan. Du kommer till parken via stolliftarna Hollvin Ekspress (lift E) eller Holdeskarheisen (lift F) och Olaheisen (lift K).

 

 

 

Speed Ski Arena

 

 

Hur fort åker du? Mät hastigheten i Speed Ski Arena.

Har du optimal teknik och bra glid under skidorna? Se vilken hastighet du har när du åker förbi hastighetsmätaren, men kom ihåg att bromsa efteråt!

 

 

 

BMW X-Drive Race Arena

 

 

 

Utmana dig själv och dina vänner i storslalompisten i BMW X-Drive Race Arena. I storslalompisten i BMW X-Drive Race Arena kan du öva, finputsa tekniken och anordna spännande tävlingar med vänner och familj. Arenan har storslalompister med startport och tidtagning och är helt gratis att använda.