Ring oss: 0303–960 85

Nattklubbar

Nattklubbar finns det gott om för att vara en sån liten ort som Hemsedal. Både dansgolv, pubar och sköna barer finns här.

Informationen uppdaterades den 29 november, 2017


Stavkroa Nightclub
Stavkroa etablerades 1982, och med sin karakteristiska arkitektur känner man lätt igen den vid Mountain Village Välkomstcenter 1. Det är en byggnad på 3 våningar som har allt från afterski och nattklubb till hamburgare och sportbar.
Stavkroa Nightclub hette tidigare Hemsen och är känd för konserter med bl.a. Freddy Kalas och DJ Broiler. Vill man ha en lugnare miljö kan man gå en trappa upp till Stallen Saloon där det är lägre ljudnivå och fler sittplatser.
Det finns VIP-avdelning och VIP-rum som kan hyras för de stora anledningarna.
Åldersgräns: 20 år.
Kontakt:
+47 32 05 54 10
[email protected]
Hemsida
 
 
Bar(t)

Bar(t) är Hemsedals största nattklubb med plats till ca 1100 personer. Den ligger vid sidan av Peppes Pizza i samma hus som Fanitullen. Lokalen är indelad i zoner med 5 olika barer.

Perfekt for en lugn afterski innan tempot skruvas upp senare på kvällen med topp-DJ´s och artister.
Kontakt:
+47 46 54 09 68
[email protected]
Hemsida
 
 
Hemsedal Café
Hemsedal Café ligger i Hemsedal centrum, i botten av Sentrumsløypa. De har en varierad meny med lokala råvaror och god stämning.
På helger och helgdagar möts skidfolket och hamnar i rätt stämning med lokala DJ´s på afterskin. Hemsedal Cafe är etablerat sen 1988, ”were it all began”.
Kontakt
+47 32 05 54 10
[email protected]
Hemsedal Café
 
 
Elgen Bar
Härlig atmosfär och stämning hittar du på Elgen bar i centrum i Hemsedal. Här serveras lokal öl och hemlagade tacos till fotbollsmatchen. På kvällen ordnar bartendern god stämning och här blandas turister med bybor.
Kontakt
+47 462 11 145
[email protected]
Hemsida
 
 
T-Kroken / Kjøkken Kroken
Mysig restaurang med blandad meny: lokala norska rätter och Hemsedals godaste hamburgare. Här ramlar de flesta in efter Afterskin och tar något gott att äta och dricka. De har sedan öppet till sent för skönt barhäng.
Kontakt
+47 32 05 99 66
[email protected]
kjokkenkroken.no (Länk till extern sida)