Ring oss: 0303–960 85

Restauranger i backen

Hemsedal Skisenter har ett stort utbud av serveringsställen. Här finner du allt från korv i kiosken till 3 rätters gourmetmiddagar.

Informationen uppdaterades den 19 februari, 2020


Skistua
Skistua ligger i basområdet i Hemsedal Skisenter.
Här erbjuds det vällagad lunch i mysig fjällmiljö med bås och sköna soffor. För att få extra fjällkänsla kan du välja rundbordet där med öppen eld i mitten och ”sadlar” som säten.
När det närmar sig eftermiddag förvandlar Skistua Restaurant sig till Skistua Afterski.
Kontakt:
+47 915 58 298
[email protected]
skistuahemsedal.no

 

Fjellcafeen
1100 meter över havet, mitt i Hemsedal Skisenter, vid sidan av Hollvin Express toppstation, finner du Fjellkafeen.
Avnjut en kopp varm kakao på den stora terrassen, pröva deras goda och prisvärda hemlagade mat eller häng med alla härliga människor i baren.
På bottenvåningen finns även en värmestuga för de som har med sig egen mat.
Kontakt
+47 32 05 59 75 / +47 41 57 40 92
fjellkafeen.no

 

Hollvin Restaurant & Bar
Hollvin Restaurant & Bar ligger mitt i Hemsedal Skicenters basområde, vid Hollvin Express dalstation. Från tidig frukost till sen afterski erbjuder de god mat och dryck till alla sina gäster. På menyn står pizza, pasta & grill. Tisdag till lördag varje vecka är det Afterski med livemusik på scenen. På andra våningen finns även en värmestuga för de som har med sig egen mat.
Kontakt
+47 97 88 43 38
[email protected]
hollvin.com

 

Lodgen Spiseri
Du hittar Lodgen Spiseri i Hemsedal Alpin Lodge, mitt i hjärtat av skidanläggningens barnområde. Här serveras lunchbuffé med pizza, soppa, dagens rätt och barnens favoriter. På kvällen kan du välja mellan välplanerad á la carte samt pizzameny.
Kontakt:
+47 45 86 50 86
[email protected]
lodgenspiseri.no

 

Skarsnuten Restaurant
Ta liften direkt till Skarsnuten Hotell och ät frukost, lunch eller middag med Hemsedals bästa utsikt.
Skarsnutens á la carte restaurang, känd för sitt goda kök. I baren kan du få varm kakao eller avnjuta en kall öl efter en skiddag. Deras vinlista kompletterar matmenyn, och du finner många spännande smaker i deras vinkällare.
Restaurangen är självfallet öppen för alla – inte bara hotellets gäster. Kontakta Skarsnuten vid frågor eller bordsreservationer.
Kontakt
+47 32 06 17 00
[email protected]
Hemsida

 

Skigaarden Restauranter
I detta gigantiska storsatsningskomplex ligger Skigaarden Restaurant och Burger & Bar, mitt i backen omgiven av lyxiga lägenheter och stor solterass.
Skigaarden Restaurant bjuder på mysig fjällmiljö med riktig italiensk pizza med goda råvaror. Man måste inte äta, det passar perfekt som ett kakao-stopp eller för att njuta av en öl i solen. Här serveras mat lokala råvaror och från italienska råvaror.

Kontakt
+47 900 100 48
skigaarden.no

 

O’Learys
Den klassiska sportbaren har öppnat i Hemsedal! Mitt i nya Lodge Suites ligger O’Learys. De har möjlighet att ta emot 250 gäster och har 52 tv-skärmar uppsatta runt om i restaurangen. Här visar de olika typer av sport, bland annat fotboll, ishockey och basket. I spelhörnan hittar du både shuffle-board och biljard, och på den stora menyn finns det något för alla.
Kontakt
+47 947 86 610
[email protected]
Hemsida

 

Stavkroa
I Stavkroa-bygget så finns det två restauranger: Stavkroa Sportsbar och Stavkroa Kitchenbar.
Stavkroa Sportbar har främst pizza på menyn men också andra bar-snacks. Det ligger vid sidan av Hemsedal Mountain Village och erbjuder bowling, biljard och live-sport.
Åldersgräns på Kitchenbar: 20 år.
Kontakt:
+47 32 05 54 10
[email protected]
Hemsida