Ring oss: 0303–960 85

Mat & Uteliv

Skidsemester är så mycket mer än skidåkning!

Informationen uppdaterades den 1 oktober, 2018


I Hemsedal finns det gott om restauranger, fik och barer.

 

Frukost går att äta på några av dessa. Skogstad Hotell, Skigaarten Hotel och Skarsnuten Hotell har frukost varje öppetdag, det kan man köpa till även om man inte bor på hotellen.

På lördagar serverar Skistua ”Skiers breakfast” när liftarna är öppna för morgonåkning. På de flesta restauranger kan man köpa goda smörgåsar med varm dryck till.

 

Lunchrestauranger finns både i backen och i centrum. Här är utbudet allt från vanlig ”wienerpölse” och våfflor till vällagad lasagne och á la carte. Är du väldigt hungrig så finns det även lunchbuffé.

 

Hemsedal är känd för bl.a. sina Afterskier. Här kan du välja mellan trubadur, liveband, DJ eller bara lugn och skön musik för en stilla pratstund. Det finns Afterski för alla! De flesta restauranger och barer har bara Afterski på fredagar och lördagar, så glöm inte kolla upp vad som gäller just den veckan du åker!

 

Middag serveras både på restauranger i backen och i centrum. Vissa restauranger i backen har bara öppet dagtid när liftarna går. I centrum har du ett stort utbud på mat, här hittar du hamburgare i alla klasser, portions-tacos och tapas med mera.

 

På nattklubben finns sällan mat, så glöm inte äta ordentligt innan! De flesta restauranger stänger köket kl.22.