Ring oss: 0303–960 85

Buss- eller bilresa

Våra bussar avgår torsdagar och vissa söndagar – från november till avslutningshelgen i maj!
Ett litet tips är att åka upp över en söndag till torsdag – då är det mycket förmånliga priser och mindre folk i pisterna. Mer för pengarna helt enkelt!

Informationen uppdaterades den 26 september, 2019


Resa med buss.

Samtliga av Softresors paketresor går från Lisebergs södra entré i Göteborg med möjligheten att hämta upp grupper från 20 personer eller fler på önskad plats i Göteborgsområdet innan ordinarie starttid. Vi hämtar även grupper på fler än 6 resande i Kungsbacka vid överenskommelse. Vid hämtning söder om Kungsbacka tillkommer en extra upphämtningskostnad.

 

Weekendresorna har samling senast 14.30 på torsdagen vid Lisebergs södra entré och avgår senast kl 15:00. Sedan kör vi E6 med möjlighet att efter överenskommelse stiga på enligt tidtabellen.
På vägen gör vi ett matstopp i Norge vid 18:00-tiden på 45 min och beräknar att komma upp till första inkvarteringen vid 23:00.

Mittveckoresorna har samling senast 10:30 på söndagen vid Lisebergs södra entré och avgår senast kl 11:00. Sedan kör vi E6 med möjlighet att efter överenskommelse stiga på enligt tidtabellen.
På vägen gör vi ett matstopp i Norge vid 14:00-tiden på 45 min och beräknar att komma upp till första inkvarteringen vid 19:00.

 

Läs mer här.

 

 

Resa med bil.

Vill man inte åka buss upp, utan ta egen bil, så går det också bra. Buss vs. bil-priserna kan du söka på här på vår hemsida eller fråga oss om på mail eller telefon om du redan har en befintlig bokning. På dessa resor ser ni inte lika mycket av oss guider men skulle det vara något är det bara att ringa.

 

Vägbeskrivning

 

Vägbeskrivning Göteborg- Hemsedal via Oslo.

(Länk till Google maps)

Klicka på bilden för att öppna i annat fönster.
OBS: Endast översiktsbild

 

 

 

Vägbeskrivning Göteborg- Hemsedal via Drammen.

(Länk till Google maps)

Klicka på bilden för att öppna i annat fönster.
OBS: Endast översiktsbild

 

 

Läs mer här.